top of page

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Экологичен материал за стени и таван

Екологично чист материал

100% ЕКО материал, изграден от копринени и памучни влакна, минерални добавки, лепило на целулозна основа и линия RECOAT на основата на натурални дървесни стружки. Покритието не излъчва миризма и е изцяло антиалергично.

Лесно нанясане на течни тапети

Лесно нанасяне

Материалът сам изглажда неравности, запълва цепнатини, дупки и други несъвършенства по повърхности – всичко, което по принцип се изравнява с шпакловка преди нанасянето на финално покритие. По този начин не е необходимо предварително изравняване и подготовка на стените преди нанасянето на SILK PLASTER – материалът сам се справя с тази задача, спестявайки от Вашето време, сили и разходи за допълнителни материали.

Трайност

Трайност

Материалът е еластичен, не прогаря на слънце, не се влияе от промени в температурата, не се напуква, не се отделя от стени и тавани с течение на времето. Цветът и текстурата ще се съхраняват през целия срок на използване - повече от 10 години.

Лесен фрагментарен ремонт

Фрагментарен ремонт

Ако покритие е повредено механически, достатъчно е само повредения участък да се намокри обилно с чиста вода – материалът отново става мек и пастообразен и се размазва с пластмасова шпатула.Това качество е актуално и за частични замърсявания: не е необходимо наново да се лепят тапети или да се оцветява цялата стена – достатъчно е изцапаният участък да се намокри с чиста вода и да се смени с нов материал.

За креативните

За креативните

Благодарение на разнообразието от цветове и фигури, лесното приготвяне и нанасяне течни тапети са истинско откритие за дизайнерите, художниците и творческите личности. Нашето покритие позволява Ви да съвместите неговото удобно използване с най-креативните идеи: върху него могат да се нанасят картинки и шарки с различна сложност.

Антистатичност

Антистатичност, шумо- и топлоизоляция

Материалът не събира прах, и благодарение на порестата си структура покритието има топлоизолиращ и звукоизолиращ ефект: помещението наподобява естествен термос - през зимата запазва топлина, а през лятото - прохлада, и в същото време разсейва разпространението на звуковите вълни.

Международни награди

Международни награди

Течни тапети е уникално покритие със заслужено признание в целия свят, и е получил множество награди в най-престижните изложби в областта на строителството, екологията и дизайна. Изключителните характеристики и преимущества на материала са оценени от професионални експрети от флагманския български форум – Пловдивският панаир, където материалът получи Златен медал и Диплома в категория „Иновативен екологичен продукт на годината”.

bottom of page